Bonus

Bonussen bij bookmakers

Wil jij wedden op El Clásico? Dan is het in eerste instantie zaak om een bookmaker te vinden. Wanneer jij nog nergens een account hebt, kan dit voordelig zijn. Waarom? Omdat de meeste bookmakers namelijk nieuwe spelers lokken met interessante bonussen. Soms krijg jij al een bonus wanneer jij je een account aanmaakt, maar vaak heeft de bonus betrekking op een eerste storting. En daarnaast zijn er bij veel bookmakers ook leuke bonussen rond El Clásico.

Bonus over eerste storting

Ben jij nieuw bij een bookmaker? Dan moet je natuurlijk wel geld op jouw account hebben staan. Zonder een saldo kun jij namelijk niet wedden op El Clásico. Wanneer jij nog niet eerder een storting hebt gedaan, kom je vaak in aanmerking voor een stortingsbonus. Bij de meeste bookmakers bestaat deze bonus uit een verdubbeling van de eerste storting (100%). Stort niet direct een paar duizend euro in de hoop dat deze verdubbeld wordt, want dat gebeurt niet. Er zit namelijk altijd een maximum aan deze bonus. Het geld dat jij ontvangt als bonus na een eerste storting, kan overigens niet direct uitbetaald worden. Je moet dit namelijk eerst een aantal keer rondspelen. Indien dit gelukt is, kun jij het geld wel gewoon uitbetalen.

Freebets

Niet iedere bookmaker verwelkomt nieuwe spelers met een stortingsbonus. Dit wil overigens niet zeggen dat er helemaal geen bonus aan te pas komt om spelers te lokken. Indien er geen bonusgeld wordt gebruikt, ontvangen nieuwe spelers vaak free bets. Bijzonder interessant natuurlijk, zeker wanneer jij wilt wedden op El Clásico. Het aantal gratis weddenschappen dat jij ontvangt, hangt af van het bedrag dat jij de eerste keer op jouw account stort. Hoe hoger dit bedrag, hoe meer free bets jij krijgt van de bookmaker. Deze free bets moet je, net als een eerste stortingsbonus, vaak ook een aantal keer rondspelen. Uitbetalen kan pas wanneer jij aan de voorwaarden hebt voldaan.

Bonussen El Clásico

Naast een stortingsbonus voor nieuwe klanten hebben veel bookmakers ook speciale bonussen rond grote wedstrijden. Uiteraard mag El Clásico niet ontbreken in dit rijtje. Sommige bookmakers werken rond de wedstrijden tussen Barcelona en Real Madrid bijvoorbeeld met zogeheten ‘boosted odds’. Dit zijn odds die eenmalig verhoogd worden. Hierdoor wordt het een stuk aantrekkelijker om je geld in te zetten op een bepaalde weddenschap. Ook kan het zijn dat jij een freebet ontvangt voor elk doelpunt van de ploeg waar jij een 1x2-weddenschap op hebt geplaatst.