Weddenschappen

El Clásico is een wedstrijd die het hart van iedere voetballiefhebber sneller laat kloppen. De ontmoeting tussen de twee Spaanse grootmachten Barcelona en Real Madrid staat bol van de spanning. Minimaal twee keer per jaar staat hij op het programma, maar het duel kan ook vaker gespeeld worden. De Madrilenen en Catalanen kunnen elkaar immers ook in de Spaanse beker, Champions League en Spaanse supercup treffen. Zit jij ook telkens aan de buis gekluisterd wanneer El Clásico op het programma staat? Dan overheerst de spanning ongetwijfeld. Je kunt het echter nog spannender maken. Hoe? Door een weddenschap op El Clásico te plaatsen.

Waarom wedden op El Clásico?

We haalden hierboven al even aan dat wedden op El Clásico wat extra spanning toevoegt aan het kijken van de wedstrijd. Dit is echter niet de enige reden waarom wedden op deze wedstrijd interessant is. Wanneer jij de juiste weddenschap uitkiest, kun je namelijk een leuk geldbedrag winnen. Voorspel jij dat Real Madrid het duel wint en gebeurt dit ook? Dan is jouw weddenschap juist en heb je dus gewonnen. Hoeveel je wint met jouw weddenschap op El Clásico is niet op voorhand te zeggen. Dit hangt namelijk van twee zaken af: de odds en de hoogte van jouw inzet. Hoe hoger de odd, hoe meer jij kunt verdienen. Uiteraard geldt dit ook voor de inzet. Benieuwd wat jij kunt winnen met jouw weddenschap op El Clásico? Voeg de weddenschap toe aan jouw betslip en kies je inzet. Je ziet vervolgens direct wat het bedrag is dat jij bij mag schrijven wanneer de weddenschap juist is.

Benieuwd naar de Hoogste odds tijdens El Clásico?

Verschillende soorten weddenschappen

Wanneer jij je gaat oriënteren op weddenschappen rond El Clásico, merk je snel dat het aanbod groot is. Kijk niet raar op als jij een paar honderd verschillende weddenschappen op deze wedstrijd kunt plaatsen. Bookmakers weten namelijk ook dat deze wedstrijd populair is en zij denken er veel aan te kunnen verdienen. Zo kun je bij de meeste bookmakers bijvoorbeeld niet alleen inzetten op de winnende ploeg. Het is ook mogelijk om te wedden op het totaal aantal doelpunten of het aantal doelpunten dat een team scoort. Ook kun jij nog wedden op het aantal goals in de eerste en tweede helft, both teams to score, double chance en draw no bet. Kortom: je hebt genoeg mogelijkheden om een weddenschap op El Clásico af te sluiten.

Hoe plaats je een weddenschap op deze wedstrijd?

Wil jij wedden op El Clásico? Dan moet je eerst een geschikte bookmaker vinden. Dit is overigens geen probleem, want hier zijn er vandaag de dag heel veel van. Heb jij een bookmaker gevonden die je wel geschikt lijkt? Dan moet je hier nog even een account aanmaken. Zonder account kun jij namelijk niet wedden op El Clásico. Gelukt? Zoek dan de wedstrijd op en je ziet direct een overzicht met alle mogelijke weddenschappen die jij kunt plaatsen op dit duel. Staat er eentje tussen waarvan jij denkt dat het zeker haalbaar is? Klik deze dan aan om de weddenschap toe te voegen aan jouw betslip. Kies vervolgens jouw inzet en plaats jouw weddenschap op El Clásico.