Mobiel

Mobiel gokken op El Clásico

Gokken op voetbalwedstrijden zoals El Clásico wordt steeds makkelijker. Een aantal jaar geleden moest je hiervoor nog beschikking hebben over een computer, maar dat hoeft tegenwoordig al niet meer. Je kunt vandaag de dag namelijk ook gokken op El Clásico via een smartphone of tablet. Enige wat noodzakelijk is, is een goedwerkende internetverbinding. Dit heeft tegenwoordig nagenoeg iedereen, waardoor mobiel gokken steeds makkelijker wordt.

De voordelen van mobiel gokken

Mobiel gokken lijkt in eerste instantie misschien niet echt interessant. Wanneer jij gokt op El Clásico via jouw tablet of smartphone, moet je het namelijk doen met een veel kleiner scherm. Niet iedereen vindt dit even handig. Toch zitten er meer voor- dan nadelen aan mobiel gokken. Het grootste voordeel is natuurlijk dat jij niet meer achter je pc hoeft te zitten. Wanneer jij jouw smartphone op zak hebt, kun je echt overal gokken als je internet hebt. Jij kunt in dat geval dus ook een weddenschap op El Clásico plaatsen wanneer jij in het openbaar vervoer zit of moet wachten op iemand.

Hoe gaat mobiel gokken in zijn werk?

Heb jij nog niet eerder gegokt via een smartphone of tablet? Dan weet je waarschijnlijk niet wat je kunt verwachten. In grote lijnen werkt het echter hetzelfde als gokken via de computer, waardoor het niet lastig is. Om goed beslagen ten ijs te komen, leggen wij jou hier toch even kort uit hoe mobiel gokken in zijn werk gaat.

1. Bezoek een bookmaker

Om mobiel te gokken, ga jij gewoon naar de website van een bookmaker. Heb jij een vaste bookmaker waar jij op je computer altijd gokt? Dan kun je hier ook mobiel gokken. Veel bookmakers hebben tegenwoordig zelfs een app, waardoor mobiel gokken nog makkelijker wordt. Deze is vaak alleen te downloaden via de website van de betreffende bookmaker.

2. Weddenschappen zoeken en kiezen

Doordat jij bij mobiel wedden een kleiner scherm gebruikt, heb je een minder uitgebreid overzicht dan op de computer. Gelukkig kun jij bij alle bookmakers makkelijk navigeren langs de verschillende competitie, wedstrijden en weddenschappen. Heb je een geschikte weddenschap gevonden rond El Clásico? Selecteer deze dan gewoon door er met je vinger op te tikken. De weddenschap wordt vervolgens in jouw betslip opgenomen.

3. Bepaal de hoogte van je inzet en plaats de weddenschap

Net als bij wedden via de computer kun jij bij mobiel gokken ook zelf de hoogte van jouw inzet bepalen. Je klikt dit keer simpelweg op het vakje achter ‘inzet’ of ‘stake’ en selecteert vervolgens het bedrag dat jij in wilt zetten. Vervolgens niet vergeten om op ‘plaatsen’ te klikken. Gelukt? Dan is jouw weddenschap op El Clásico geplaatst.

Acties rond mobiel gokken

Begin jij niet met gokken via een pc, maar ga je direct mobiel gokken? Ook dan kom je natuurlijk in aanmerking voor een stortingsbonus van veel bookmakers. Er zijn zelfs bookmakers die extra bonussen in het vooruitzicht stellen aan spelers die mobiel gaan gokken. Zo ontvang jij bij een aantal bookmakers een geldbedrag wanneer jij de app op jouw smartphone of tablet installeert. Soms krijg je zelfs een extra bonus als je voor de eerste keer geld op jouw account stort via een smartphone of tablet.