Vergelijken

Bookmakers vergelijken? Doen!

Er zijn vandaag talloze bookmakers die weddenschappen rond voetbalwedstrijden aanbieden. Dit merk je snel genoeg, bijvoorbeeld wanneer jij wilt wedden op El Clásico. Rond deze wedstrijd tussen de Spaanse grootmachten Barcelona en Real Madrid worden vaak weddenschappen afgesloten. De meeste mensen kiezen lukraak een bookmaker uit om bij te wedden. Verstandig? Nee. Lang niet alle bookmakers zitten namelijk op één lijn voor wat betreft odds. Daarnaast zijn er vaak grote verschillen voor wat betreft bonussen. Vergelijk bookmakers daarom altijd met elkaar om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Bonussen

Bij het vergelijken van bookmakers is het in eerste instantie van belang om te kijken naar de bonussen. Dit is zeker het geval wanneer jij begint met gokken op voetbalwedstrijden. Nieuwe spelers krijgen bij nagenoeg iedere bookmaker namelijk een welkomstbonus. In negen van de tien gevallen betreft dit een verdubbeling van een eerste storting. Het kan echter ook zijn dat jij geen stortingsbonus ontvangt, maar het moet doen met free bets. Afhankelijk van de hoogte van jouw storting, ontvang jij vervolgens één of meer gratis weddenschappen. Door bookmakers te vergelijken, weet jij direct wat er allemaal mogelijk is voor wat betreft de bonussen.

De bonusvoorwaarden

Wanneer jij bookmakers gaat vergelijken, let jij waarschijnlijk alleen op de hoogte van een bonus. Jij wilt immers het onderste uit de kan halen. Verstandig is dit echter niet. Bij een vergelijking doe je er ook goed aan om op de bonusvoorwaarden te letten. De voorwaarden zijn bij de meeste bookmakers bijna hetzelfde, maar er zitten altijd kleine verschillen in. Zo moet je jouw bonus bij de ene partij net wat vaker rondspelen dan bij de andere partij. En hoe minder vaak jij een bonus rond moet spelen, des te eerder kun jij het geld omzetten naar ‘real money’. Kies dus niet blind voor de bookmaker met de hoogste bonus, maar kijk ook vooral naar de voorwaarden.

Tijd is geld

Een bekend Nederlands gezegde is: ‘Tijd is geld’. Ook bij het vergelijken van bookmakers is dit gezegde van toepassing, zij het in de omgekeerde variant. Bij bookmakers vergelijken is het namelijk juist wel van belang dat jij er veel tijd in steekt. Hoe meer tijd jij in de vergelijking steekt, des te meer voordelen levert het jou uiteindelijk op. Na een gedegen vergelijking weet jij bijvoorbeeld precies welke bookmaker de meest gunstige welkomstbonus heeft. En daarnaast weet je ook nog eens waar jij het meeste kunt verdienen aan jouw weddenschappen. Neem dus de tijd voor het vergelijken van bookmakers. Uiteindelijk heb jij er zelf namelijk het meeste profijt van!