Acties

El Clásico is één van de grootste en bekendste voetbalwedstrijden op deze planeet. Overal ter wereld kijken er mensen en er wordt ook veel gewed op El Clásico. De meeste bookmakers spelen hier handig op in door een enorm aantal weddenschappen aan te bieden rond het duel tussen de Spaanse grootmachten Barcelona en Real Madrid. Het blijft overigens niet alleen bij een groot aanbod voor wat betreft weddenschappen. De meeste bookmakers hebben ook een aantal speciale acties rond El Clásico.

De acties die bookmakers hebben rond El Clásico, verschillen behoorlijk van elkaar. De ene keer krijg jij een free bet voor iedere doelpunt dat het team scoort waarop jij gewed hebt, de andere keer werkt een bookmaker met ‘boosted odds’. Wil jij wedden op El Clásico? Dan is het natuurlijk handig om dergelijke acties in de gaten te houden. Het is echter geen doen om alle bookmakers langs te gaan op zoek naar leuke acties rond El Clásico.

Mr Green

Mr Green heeft een pagina met daarop diverse acties. De acties kunnen bestaan uit een welkomstbonus, bonussen omtrent El Clásico of uit free bets. De acties verschillen van tijd tot tijd. Om de acties te claimen dien je in het bezit te zijn van een geldig account.

NetBet

Bij NetBet kun je wanneer je je registreert en je saldo opwaardeert als actie een free bet ontvangen tot maximaal 50 euro. De free bet kun je dan ook zeker inzetten tijdens El Clasico. Tevens bied NetBet dagelijks NetBet boosts aan. Ofwel een selectie met speciaal voorbereide weddenschappen. Doormiddel van NetBet boosts krijg je bij diverse wedstrijden de hoogste odds! Wellicht ook bij de volgende El Clásico!

Meer weten over verschillende soorten bonussen?

Betsson

Betsson sportbook heeft als actie dat wanneer je voor het eerst 75 euro opwaardeerd, een bonus van 75 euro ontvangt. Ofwel 150 euro om weddenschappen mee af te sluiten! Die 150 euro (of een gedeelte daarvan) kun je goed inzetten op de volgende El Clásico!

Betfair

Betfair biedt een risicovrije 5 euro weddenschap aan met Betfair Exchange. Mocht je onverhoopt verliezen, dan keert Betfair eenmalig 5 euro uit! De risicovrije weddenschap kun je mooi gebruiken om te gokken op El Clásico! Dit geldt alleen voor je eerste Exchange weddenschap! Om van de actie gebruik te maken dien je een geldig account te hebben.

Tipbet

Tipbet heeft als kick-start actie een 100% welkomstbonus! Hiervoor dien je een geldig Tipbet account aan te maken, minimaal 10, maximaal 100 euro te storten (voor een maximale bonus). De bonus wordt automatisch op je account gezet en kun goed inzetten op de volgende wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid!