Live Streams

El Clásico kijken op televisie is niet altijd mogelijk. Je hebt geen abonnement, je bent niet in de buurt van een televisie, je bent eigenlijk op je werk of op school of je bent de deur uit als Barcelona-Real Madrid begint. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren om El Clásico toch te volgen. De belangrijkste daarvan is de livestream. Hier zie je waar je goede plekken vindt en links meepakt om gratis mee te kijken.

Gratis sites voor El Clásico

Er zijn veel gratis sites waar je zonder te betalen naar de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid kunt kijken. Voor de meeste van die websites hoef je geen software te downloaden. Hieronder vind je een aantal links waarmee je gratis El Clásico kunt volgen. Ze zijn geschikt voor je laptop en desktop, tablet en smartphone. Voor deze gratis websites hoef je niets te installeren.

Haperende links

De ene livestream is wat beter dan de ander. Het kan voorkomen dat je livestream stopt of onderbroken wordt. We raden je dan ook aan om alvast een extra link bij de hand te houden voor het geval je ineens niet meer naar El Clásico kunt kijken. De links waarmee je naar Barcelona-Real Madrid kunt kijken zijn in alle gevallen gratis, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je ineens moet betalen voor de wedstrijd.