Wedtips

Het is altijd handig om naar de wedtips te kijken die een bookmaker je geeft. Deze tips zijn vaak onderbouwd met statistieken. Ook kijken de bookmakers naar de huidige situatie en geven ze vaak via een blog aan hoe de verhoudingen tussen twee teams op dat moment liggen. Met dergelijke wedtips kun jij je voordeel doen. Heeft een club bijvoorbeeld de laatste vier wedstrijden verloren, dan zou het goed kunnen zijn dat deze negatieve reeks doorgetrokken wordt. Veel bookmakers geven je veel informatie en wedtips, welke jij kunt gebruiken voor jouw weddenschap.

El Clásico statistieken

Er zijn bookmakers die bepaalde wedstrijden uitlichten en dan bijvoorbeeld een extra hoge notering bieden voor een bepaalde weddenschap. Vaak geven ze dit dan aan als tip. Of het een goede tip is, kan natuurlijk pas achteraf bezien worden. De bookmaker wil je immers ook verleiden tot het plaatsen van een weddenschap.

Hoe plaats ik een weddenschap?

Waar je wel veel aan kunt hebben zijn de statistieken en blogs die veel bookmakers je bieden. Ze geven je dan weliswaar niet direct wedstips, maar bieden je wel informatie die jij kunt gebruiken om een weloverwogen weddenschap te plaatsen. Zie je aan de statistieken bijvoorbeeld dat bij een bepaalde wedstrijd de thuisploeg al vijf jaar achteraan als winnaar uit de bus gekomen is, dan is het redelijk waarschijnlijk dat ook deze wedstrijd in een overwinning voor deze ploeg eindigt. Kijk dan echter ook goed naar het blog van de betreffende bookmaker omdat je hier vaak ook weer bepaalde wedtips krijgt. Als hier bijvoorbeeld uit af te lijden valt dat deze zelfde thuisploeg de laatste tijd niet in vorm is en de laatste wedstrijden heeft verloren, dan is een overwinning dit maal misschien wel iets minder waarschijnlijk.

Hoe voorspel ik wie er gaat winnen?

Er worden dus veel indirecte wedtips gegeven, maar er zijn ook bookmakers die er minder omheen draaien en je wel een directe tip geven. Sommige bookmakers gebruiken hiervoor ook prominente voetbalfiguren die ze een voorspelling voor een bepaalde wedstrijd laten doen. Deze informatie zou jij dan kunnen gebruiken voor het plaatsen van een weddenschap. Ook zijn er bookmakers die aangeven hoe andere mensen ingezet hebben op een bepaalde wedstrijd. Ook deze informatie zou je als wedtip kunnen beschouwen.